Veelzijdig in verbeelding en inspiratie

Zomaar een foto, zomaar een gedicht een regel of een lied of iets wat je opvalt gebruiken als inspiratiebron. Dat is anders naar de wereld kijken.

Al meer dan 35 jaar geef ik met plezier tekenles aan leerlingen van het vmbo. Ook organiseer ik culturele activiteiten voor hen binnen het vak cultureel kunstzinnige vorming.
Het mooie van het optrekken en werken met deze jong volwassenen is het samen kunnen verwonderen over de dingen die je om je heen ziet . Het daarop leren reageren in je eigen beeldtaal en op je eigen manier en op je eigen niveau is dan de vervolgstap. Voor de leerlingen is daarbij het plezier beleven aan het product dat zij , soms zonder het van zichzelf te verwachten, tot stand brengen, zeker ook van net zo groot belang.

Vanuit deze professie en mijn drang om de dingen die ik waarneem Anders, op mijn eigen nieuwe manier, weer te geven en te combineren is ook het idee geboren om meer te doen met mijn passie en talent . Al jaren schilder ik op verzoek , maar ook n.a.v. eigen ideeën of aangereikt door anderen.

Ik geef ook graag vorm aan de ruimtes waar ik mij in begeef, of die ik krijg als opdracht. Ik ben niet bang voor kleur. Dat is misschien ook wel een kenmerk van mijn ontwerpen. Vormgeving daagt mij uit op een breed terrein. Veelzijdig in verbeelding.
Diversiteit in onderwerpen en technieken is in mijn schilderkunst zeker aanwezig. Verder ontwerp ik autonoom, toegepast en grafisch, zowel met schilderen, tekenen als digitaal.

Het geven van workshops voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of zomaar behoort ook tot de mogelijkheden.

Op deze website ziet u een deel van  mijn werk en mogelijkheden.
Ook ziet u werk dat ik in voorgaande jaren in opdracht of geïnspireerd op het leven met veel plezier heb vormgegeven , zoals het ontwerpen van antependia, logo’s, kaarten enzovoort.

Als u meer werk van mij wilt zien, neem dan gerust contact op. Ik laat u dan meer uit mijn portfolio zien. Graag ga ik in gesprek met u als u, misschien nog vaag, ideeën heeft over wat u ongeveer zou willen of naar op zoek bent

Met maatwerk in creatieve oplossingen  heb ik al diverse opdrachten voor anderen mogen vormgeven. Hierbij geeft de klant de context aan, en zo komen we samen tot bijvoorbeeld:

  • een vakantie impressie n.a.v foto’s ,
  • muurschilderingen,
  • herinneringsafbeeldingen,
  • logo’s,
  • boekomslagen,
  • antependia,
  • schoolversieringen,
  • educatieve oplossingen.
  • afbeeldingen voor een kinderkamer

Uw vraag is mijn uitdaging!

De belangrijkste speler in het kiezen en het tot stand komen van een kunstwerk bent u zelf.
Neem gerust contact op via een e-mail naar lineke@eenenanders.nl.